Onze werkwijze

Ons kantoor staat voor een betrokken aanpak met veel persoonlijk contact. Nee, niet alleen via e-mail of telefoon. Graag komen we bij jou thuis langs om kennis te maken en alle stappen uitgebreid te bespreken. Hieronder zetten we de belangrijkste alvast op een rijtje.

Direct jouw letselschade melden

1. Thuisbezoek

1. Thuisbezoek

Het is prettig om elkaar eens gezien te hebben. Letselschade behandelen draait om vertrouwen en het hebben van een klik. Daarom komen wij bij jou thuis langs om te bespreken wat er is gebeurd. We inventariseren welke hulp je nodig hebt en hoe hoog de kosten door de letselschade zijn.

2. Onderzoek

2. Onderzoek

We verzamelen bewijsmateriaal en voeren een aansprakelijkheidsonderzoek uit. Dat doen we bijvoorbeeld door het opvragen van het schadeformulier en politierapport. Maar ook door getuigen te zoeken en hen te vragen om een verklaring. Zo krijgen we helemaal helder wat er is gebeurd.

3. Aansprakelijk stellen

3. Aansprakelijk stellen

Wij stellen de aansprakelijke partij, werkgever en/of verzekeraar namens jou aansprakelijk voor de geleden schade.

4. Eerste betaling ontvangen

4. Eerste betaling ontvangen

Na erkenning van de aansprakelijkheid vragen wij een eerste betaling van de gemaakte kosten aan.  Zo kun jij in elk geval je eerst gemaakte (on)kosten betalen.

5. Volgen van het herstel

5. Volgen van het herstel

We volgen je herstel van de door jou opgelopen letselschade nauwgezet. Pas als alle (medische) gevolgen duidelijk zijn, ronden wij het letselschadeproces af. Dat betekent helaas niet altijd dat je volledig klachtenvrij bent. Soms hou je aan een ongeval blijvende klachten of beperkingen over.

6. Uitbetaling

6. Uitbetaling

Wij stellen de hoogte van de schadevergoeding vast en dienen een aanvraag in bij de verzekeraar. Die betaalt de letselschadevergoeding op jouw eigen rekeningnummer. Wel zo makkelijk.