Dader is doorgereden na aanrijding

Ben je als voetganger of fietser aangereden door een motorvoertuig? Dan rijdt de verantwoordelijke bestuurder in sommige gevallen helaas door. Als slachtoffer bevind jij je dan in een benarde positie. Zeker als je tijdens het ongeval veel schade hebt opgelopen.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Schade verhalen na een doorgereden dader

Voor dit soort situaties is het Waarborgfonds opgericht. Dit fonds neemt jouw schadevergoeding in behandeling en vergoedt opgelopen letselschade in veel gevallen. Voor eventuele materiële schade kent het fonds een eigen risico van € 250. Je kunt alleen aanspraak maken op een vergoeding als je bent aangereden door een gemotoriseerd voertuig zoals een auto, vrachtwagen, motor of brommer.

Wanneer kan ik bij het Waarborgfonds terecht?

Je kunt niet alleen bij het Waarborgfonds terecht als de dader na een aanrijding is doorgereden. Is de dader bijvoorbeeld wel bekend, maar rijdt hij in een gestolen voertuig, is zijn verzekeraar failliet of is hij juist niet verzekerd? In al deze gevallen vergoedt het fonds (gedeeltelijk) jouw schade. Je moet dan wel direct na het ongeval zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzamelen.

Gratis juridische hulp bij een letselschadeclaim

Letselschade na aanrijding door een doorgereden dader is als slachtoffer vaak lastig te claimen. Een juridisch expert weet welke stappen je moet ondernemen om bij het Waarborgfonds succesvol aanspraak te maken op een schadevergoeding. Laat je daarom bijstaan door ons juridische kantoor. Dat is helemaal gratis, want het Waarborgfonds vergoedt ook onze hulp bij jouw letselschadeclaim.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden