Aangereden op een zebrapad

Steek je als voetganger over op een zebrapad, dan krijg je niet altijd vanzelfsprekend voorrang. Onoplettende bestuurders van auto’s, bussen, scooters en fietsen rijden gewoon door en veroorzaken hierdoor letselschade.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wie is aansprakelijk bij een aanrijding op een zebrapad?

Als voetganger op een zebrapad ben je volgens de Nederlandse wet een zwakkere verkeersdeelnemer. Dit betekent dat je bescherming geniet ten opzichte van gemotoriseerde voertuigen zoals auto’s, vrachtwagens en scooters. De bestuurders van deze voertuigen zijn hierdoor in de meeste gevallen aansprakelijk voor de letselschade.

Welke letselschade kan ik claimen?

Letselschade is er in vele soorten en maten. Zo kun je na een aanrijding op een zebrapad hoge medische kosten maken of (tijdelijk) niet meer in staat zijn om te werken. Ook kun je psychische of emotionele schade lijden en hiervoor smartengeld claimen. Letselschade is in elke situatie anders en daarom is het belangrijk om je te laten adviseren door een expert.

Gratis juridische hulp na aanrijding op een zebrapad

Niet elke verzekeraar aanvaardt de aansprakelijkheid van de bestuurder onmiddellijk. En een discussie aangaan met een verzekeraar – daar zit je niet op te wachten. Laat je daarom bijstaan door de ervaren letselschadespecialisten van ons kantoor. Wij helpen je om de opgelopen schade te verhalen en jij kunt je volledig concentreren op je herstel.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden