Aangereden door een scooter

Een ongeluk in het verkeer leidt vaak tot letselschade. Het verkeer wordt steeds drukker, er is veel afleiding en mensen hebben vaak haast. Voor u het weet, bent u betrokken bij een verkeersongeluk.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

De gevolgen van zo’n ongeluk zijn vaak groot, zeker als er fietsers of voetgangers bij betrokken zijn. Naast emotionele en lichamelijke gevolgen krijgt u vaak ook te maken met de financiële gevolgen van een verkeersongeluk. U heeft pijn / klachten / verwondingen. Hierdoor maakt u extra (medische) kosten. En mogelijk ontvangt u tijdelijk minder salaris, omdat u niet kunt werken door het scooterongeluk. Indien de andere bestuurder aansprakelijk is, wordt al uw schade volledig vergoed.
Is de andere scooterrijder aansprakelijk? Dan kunnen wij u helpen met het vorderen van schadevergoeding. Voor u als slachtoffer is onze juridische bijstand kosteloos. Onze rekening wordt namelijk betaald door de (verzekeraar van de) tegenpartij.

Aansprakelijkheid scooterongeluk: wie is er fout?

Indien u bent aangereden door een bestuurder van een scooter dan moeten we uitzoeken wie aansprakelijk is. Degene die de verkeersregels heeft overtreden is aansprakelijk. Wel moet dit door u worden aangetoond. Hoe sterker het bewijs, hoe groter de kans op schadevergoeding. Bij bewijsstukken kunt u denken aan:
• het samen ingevulde schadeformulier
• het politierapport
• getuigen

Stappenplan letselschade claimen

Letselschade claimen is soms een langdurige proces. Allereerst zal je de scooter verzekeraar aansprakelijk moeten stellen. Na erkenning van aansprakelijkheid kan worden gestart met het inventariseren van de letselschade. Wij adviseren u om uw schade samen met een ervaren letselschade deskundige te inventariseren, zodat u niets vergeet. U kunt vaak meer claimen dan u denkt. Vervolgens kunnen wij uw letselschade berekenen en de schadevergoeding claimen die recht doet aan uw situatie. Wij kunnen uw schadeclaim indienen bij de verzekeraar van de tegenpartij en zorgen ervoor dat u uw schadevergoeding zo vlot mogelijk uitgekeerd krijgt.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden