Verkeersongeval

Raak je buiten je schuld om betrokken bij een verkeersongeval? Daar zit je uiteraard niet op te wachten – zeker niet als je hier ook nog eens letselschade aan overhoudt. Wij helpen je om deze schade te verhalen op de aansprakelijke partij.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wie is aansprakelijk bij een verkeersongeval?

Bij een verkeersongeval is het belangrijk om uit te zoeken wie er aansprakelijk is. Misschien zijn beide partijen dat wel, maar staan de gemaakte verkeersfouten niet tot elkaar in verhouding. Pas als je weet wie de verkeersfout heeft gemaakt, kun je met succes een schadeclaim indienen.

Hoe te handelen na een verkeersongeval

Het is belangrijk om na een aanrijding direct te starten met het verzamelen van bewijsmateriaal. Maak bijvoorbeeld foto’s van de plek van de aanrijding en de positie van alle betrokken voertuigen. Zijn er getuigen en wil de tegenpartij vrijwillig een schadeformulier invullen? Bel hoe dan ook de politie zodat alles wordt genoteerd.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Ons kantoor verzorgt voor jou het complete schaderegelingstraject. We stellen de verzekeraar aansprakelijk, vragen om een voorschot en begeleiden jou daarnaast bij het medische traject. Ook berekenen wij de uiteindelijke schade en laten we deze vergoeden door de verzekeraar. Laat je gratis door ons adviseren over letselschade door een verkeersongeval.

Letselschade melden