Verkeersongeval
Verkeersongeval

Verkeersongeval

Als je buiten je schuld om betrokken raakt bij een verkeersongeval dan zit je daar uiteraard niet op te wachten. Als je daar ook nog eens letselschade aan overhoudt dan kun je wel wat hulp gebruiken om je letselschade te verhalen.

Wie is aansprakelijk

Voordat je een claim kunt indienen dien je wel eerst goed uit te zoeken wie is er nu aansprakelijk. Of zijn beide partijen wellicht aansprakelijk. Hebben beide partijen een verkeersfout gemaakt en hoe moet je beide verkeersfouten dan met elkaar vergelijken. Voordat je met succes een schadeclaim kunt indienen en verhalen moet de aansprakelijkheid van het verkeersongeval wel eerst goed uitgezocht worden.

Hoe te handelen na een verkeersongeval

Na een aanrijding is het van belang om direct te starten met het verzamelen van bewijs. Maakt direct foto’s van de plek van de aanrijding en de positie van de betrokken partijen/voertuigen.

Zijn er wellicht getuigen die alles hebben gezien. Wil de tegenpartij een schadeformulier invullen of doet de tegenpartij erg moeilijk. Bel de politie zodat zij alles noteren.

Zie voor meer informatie:

Aangereden als fietser                                     Dader is doorgereden na aanrijding             Gordelkorting

Aangereden als voetganger                             Kop-staart botsing

Aangereden op het zebrapad                          Eigen schuld aan aanrijding

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schade claim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

huisbezoek bij letselschade
Huisbezoek bij letselschade

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis om in alle rust uw letselschade te bespreken.

 

 

Bent u geïnteresseerd in een directe indicatie van uw kansen om een letselschadevergoeding te verkrijgen? Neem dat contact met ons op.

Verkeersongeval
Verkeersongeval
Letselschade advocaat
Landelijke dekking