Ik kan niet meer klussen

Na een ongeval kun je door fysieke problemen soms niet meer klussen in of rond je huis. Voor klusjes zoals schilderen en tuinieren heb je nu de hulp nodig van familieleden of externe bedrijven. Wij helpen je om voor dit verlies van je zelfredzaamheid een schadevergoeding te krijgen.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wanneer krijg ik kluswerkzaamheden vergoed?

Je kunt in verschillende situaties aanspraak maken op een schadevergoeding voor verlies van zelfredzaamheid. Het gaat vaak om kluswerkzaamheden in de privésfeer die je vroeger altijd zelf deed, maar die vakmensen ook tegen betaling voor je kunnen verrichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reparatiewerkzaamheden, schilderwerk, behangen of tuinonderhoud.

Elke situatie is maatwerk

Het kan zo zijn dat je vlak voor het ongeval nog bezig was om in je huis te klussen. Door het opgelopen letsel kun je de klus helaas niet meer zelf afmaken. Hoe ga je om met deze situatie? Dit is slechts één voorbeeld, maar er zijn vele situaties denkbaar en elke situatie vereist een maatwerk advies en oplossing.

Gratis hulp bij het verlies van zelfredzaamheid

Weinig zaken zijn zo frustrerend als tijdelijk of langdurig niet meer zelfredzaam zijn. Het kan flink in de kosten lopen om kluswerkzaamheden uit te besteden aan een extern bedrijf. En je familie wil je ook niet elke keer om hulp vragen. Zit daarom niet bij de pakken neer en laat je kosteloos helpen door onze deskundige letselschadespecialisten.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden