Studievertraging door ongeval

Je was betrokken bij een ongeval en kunt door de gevolgen tijdelijk of langdurig niet meer studeren. Hierdoor loop je ongewenste studievertraging op en krijg je te maken met extra studiekosten. Ons kantoor helpt je om deze schade te verhalen op de veroorzaker van het ongeval.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wanneer krijg ik studievertraging vergoed?

Je kunt alleen aanspraak maken op een vergoeding voor studievertraging als je hierdoor aantoonbaar later de arbeidsmarkt betreedt. Het gaat om een studievertraging van maximaal één jaar. Extra studiekosten (denk hierbij onder meer aan kosten voor boeken en examens) vallen niet onder de richtlijn.

Hoe hoog is mijn vergoeding?

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Voor elke studiesituatie zijn andere normbedragen van toepassing. Onze letselschadespecialist komt graag bij jou thuis langs om de hoogte van de normbedragen in jouw situatie verder toe te lichten.

Gratis hulp bij het begroten van studievertraging

Of je nu op school zit of studeert: het oplopen van studievertraging is een vervelende aangelegenheid die ongewenste kosten met zich meebrengt. Onze ervaren experts in letselschade helpen jou om deze kosten op de aansprakelijke partij te verhalen. Die betaalt ook onze juridische kosten, waardoor wij jou gratis kunnen bijstaan.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden