Smartengeld claimen

Heb je letselschade opgelopen als betrokkene bij een ongeval? Dan heb je recht op smartengeld als vergoeding voor geleden immateriële schade. Deze psychische of emotionele schade drukt een negatieve stempel op je leven en wij helpen je daarom om deze schade te verhalen.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wanneer kan ik smartengeld claimen?

Je hebt recht op smartengeld als je buiten je schuld om betrokken bent geraakt bij een letselschadegebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan een aanrijding, bedrijfsongeval of valpartij. Zelfs als je zelf gedeeltelijk schuldig bent aan het ongeval, kun je de schade claimen bij een partij zoals een verzekeraar. Wel hangt de hoogte van de vergoeding af van de mate van je aansprakelijkheid.

Wanneer kan ik smartengeld claimen?

Je kunt smartengeld pas claimen als je volledig hersteld of klachtenvrij bent. Dan pas is namelijk te beoordelen wat een reële hoogte van jouw schadevergoeding is. Ben je nog niet klachtenvrij? Dan moet je op zijn minst medisch geheel zijn uitbehandeld.

Gratis juridische hulp bij smartengeld

Na jouw herstel of medische uitbehandeling gaat ons kantoor voor je aan de slag. We berekenen de hoogte van het smartengeld en nemen contact op met de verzekeraar. Onze diensten kosten jou niets, want ze worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden