Huishoudelijke hulp door opgelopen letselschade

Na betrokkenheid bij een ongeval kun je soms tijdelijk of langdurig geen huishoudelijke taken meer verrichten. Met een gebroken been lukt stofzuigen of boodschappen doen bijvoorbeeld niet meer. Je moet dan de hulp inschakelen van familie of derden.

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wanneer krijg ik huishoudelijke hulp vergoed?

Ben jij alleenstaand en is er na een ongeval niemand die je kan of wil helpen? Dan is het mogelijk om betaalde huishoudelijke hulp in te schakelen. Als je dit zwart uitbetaalt, kun je natuurlijk geen bonnetjes overleggen. Zelfs in dat geval is het mogelijk om de kosten van de hulp volledig vergoed te krijgen.

Wanneer krijg ik mantelzorg vergoed?

Laat jij je na een ongeval helpen door familie, vrienden of kennissen? Ook dan heb je recht op een financiële vergoeding. Het is immers niet de bedoeling dat de aansprakelijke verzekeraar profiteert van de hulp waarop jij je in gezinsverband kunt beroepen. Wel wordt alleen de hulp vergoed voor taken die jij vóór het ongeval zelf uitvoerde.

Gratis hulp bij het begroten van de huishoudelijke hulpbehoefte

Heb jij na een ongeval hulp nodig bij het begroten van jouw huishoudelijke hulpbehoefte? Laat je dan bijstaan door een ervaren letselschadespecialist van ons kantoor. Wij bekijken jouw zaak objectief en helpen je om de vergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Maak je geen zorgen om de kosten voor onze juridische bijstand; die worden vergoed door de aansprakelijke partij.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Wij verzorgen voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.Wilt u gebruik maken van onze gratis dienstverlening om uw letselschade te claimen bij de tegenpartij, dat kan. Wij staan altijd voor u klaar om u van vrijblijvend en gratis advies te voorzien.

Letselschade melden