Letselschade opgelopen
Letselschade opgelopen

Letselschade opgelopen

Heeft u letselschade opgelopen. Indien u door een schadegebeurtenis letselschade heeft opgelopen staat u opeens heel veel te wachten. Wie is aansprakelijk voor de toegebrachte letsel en hoe krijgt u uw letselschade vergoed.

Door de opgelopen letselschade kan u opeens van alles niet meer. Dingen die voor datum ongeval zo vanzelfsprekend waren.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het begeleiden van slachtoffers zoals u om hun letselschade te verhalen op de aansprakelijke partij. Onderstaand geven wij een overzicht hoe het letselschade proces verloopt.

Letselschade opgelopen stappenplan 

Ons kantoor is al jaren zeer ervaren in de behandeling en begeleiden van mensen die letselschade hebben opgelopen buiten hun schuld om. Wij gaan direct voor u aan de slag met een overzichtelijk letselschade opgelopen stappenplan. Samen doorlopen wij de onderstaande stappen:

  1. Een bezoek afspraak maken bij u thuis. Het is prettig om elkaar eens gezien te hebben. De behandeling van letselschade gaat om vertrouwen en een klik hebben in elkaar. Samen bespreken wij wat er is gebeurd, wat de opgelopen letselschade is, hoe het gaat met uw werk/opleiding en privé- en woonsituatie. Waarbij heeft u hulp nodig? Wat zijn uw klachten en beperkingen. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk welke kosten heeft u moeten maken en gaat u in de toekomst nog maken.
  2. Verzamelen van bewijsmateriaal en het doen van een aansprakelijkheidsonderzoek. Dit door middel van het opvragen van het schadeformulier, opvragen van het politierapport en getuigen zoeken en vragen om een getuigenverklaring. Dit alles om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.
  3. De aansprakelijke partij, werkgever en/of verzekeraar aansprakelijk stellen.
  4. Aanvragen een 1e betaling van de gemaakte kosten. Zodra de aansprakelijkheid is erkend is het zorg dat de verzekeraar een 1e betaling aan u doet zodat de eerste gemaakte kosten kunnen worden betaald.
  5. Het volgen van het herstel van de door u opgelopen letselschade. Pas wanneer alle (medische) gevolgen van het ongeluk duidelijk zijn, kan het letselschade proces worden afgerond. Dit hoeft helaas niet te betekenen dat u volledig klachtenvrij bent. Het kan ook zo zijn dat u blijvende klachten en beperkingen aan het ongeval overhoud. De medische informatie bij de behandelende artsen zal worden opgevraagd.
  6. De hoogte van de vergoeding wordt vastgesteld en ingediend bij de verzekeraar. Er volgt nog een slotbetaling op uw eigen rekeningnummer.

Kosteloze juridische bijstand

Ons kantoor heeft letselschadespecialisten in dienst met zeer ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten.

Verder verzorgen wij voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de tegenpartij, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Onze kwaliteit van deskundigheid wordt gewaarborgd onze lidmaatschappen van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Bovendien vinden wij een persoonlijk contact belangrijk. Wij komen bij u thuis om in alle rust uw letsel en de financiële gevolgen daarvan samen te bespreken.

Wacht niet langer maar neem het RECHT zelf in de hand. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor een afspraak bij u thuis.