Schadeformulier invullen

Schadeformulier invullen, moet dat?

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Moet je een schadeformulier invullen?

Een schadeformulier heb je nodig als er een aanrijding heeft plaatsgevonden. Op het schadeformulier kun je ook invullen dat er sprake is van letselschade. Letselschade bestaat uit materiële (beschadigde auto, fiets, brommer, kleding) en immateriële schade (financiële vergoeding van het door u overkomen letsel, pijn hinder en klachten).

Het is van belang dat direct na de aanrijding een schadeformulier wordt ingevuld. Soms is dat niet mogelijk omdat u direct wordt meegenomen door de gebelde ambulance dienst. Probeer dan zo spoedig mogelijk met de tegenpartij in contact te komen om alsnog het schadeformulier in te vullen. Zijn de gegevens van de tegenpartij bij u niet bekend vul dan zelf uw gedeelte in en verstuur deze naar ons kantoor. Wij kunnen de gegevens van de tegenpartij achterhalen door bijvoorbeeld het opvragen van het politierapport.

Wij kunnen u goed en deskundige informeren wat de verhaalkansen zijn van de door u opgelopen letselschade. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over juridische bijstand.

Wie zijn wij

Wij zijn een letselschadebureau die uitsluitend is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NIS (Nederlands instituut voor schaderegelaars) en we zijn aangesloten bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) Dit betekent dat wij voldoen aan alle vereiste kwaliteitsniveau en ervaring om u te kunnen bijstaan om uw letselschade te verhalen. Wel een prettig idee dat u een letselschadebureau inschakelt die verstand van zaken heeft.

Bij info-letselschade bent u aan het juiste adres.