Wat zeggen onze klanten?

Wij vinden het belangrijk om van klanten te horen wat zij goed vinden aan onze dienstverlening. Maar zeker zo belangrijk is het om te horen wat er beter kan. Alleen zo kunnen wij het niveau van onze dienstverlening verbeteren. Dit is wat klanten van ons vinden:

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Geachte heer Smith,

Ik geef 5 sterren voor de dienstverlening.

Wij zijn uitermate correct en vakkundig bijgestaan na de aanrijding waarbij een gebroken heup het gevolg was. Terugkeer naar de thuissituatie was tijdelijk niet mogelijk. Voor het omgaan met die situatie en de uiteindelijke oplossing willen wij u bedanken.

Mevr. E. Groeneveld, Den Haag

Op 5 december 2018 was ik betrokken bij een ongeval. Ik werd als fietser aangereden door een auto.

Ik ben goed geholpen door Info-Letselschade en ik geef 5 sterren.

Goede, snelle en kundige dienstverlening. Snelle actie/reactie op vragen.

Mevr. G.A. van Engelen, Schoonhoven

Geachte Heer Rienko Smith,

De heer Smith willen wij heel graag bedanken voor al zijn hulp tijd en vasthoudendheid de afgelopen 16 maanden. Deze man is uiterst bekwaam in het vak dat die uitoefent. Ik zal in de toekomst uw naam zeker laten vallen mocht dat nodig zijn. Als iemand mij vraagt weet jij nog een hele goede letselschade advocaat. Het is dat ik geen 10 sterren kan geven want dat zijn ze allemaal waard bij deze geef ik ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️en nogmaals bedankt voor alles.

Dhr. J. Scanu, Zutphen

Onze werkneemster was arbeidsongeschikt geworden door een ongeval. Info-Letselschade heeft voor ons als werkgever het netto doorbetaald loon en de kosten van de ARBO dienst verhaald op de tegenpartij.

Kalisto Basis onderwijs, Woerden

Ik was buitengewoon tevreden met zowel het huisbezoek als het telefonisch contact, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en al mijn vragen werden zeer professioneel behandeld en beantwoord.

Dhr. J. Gouweleeuw, Den Haag

U heeft mij heel goed geholpen en ook goed op de hoogte gehouden tussendoor.
Het resultaat is beter dan verwacht! Heel erg bedacht voor uw hulp. Ik geef 5 sterren.

Mevr. M. Jansen-Schoonhoven, Groningen

Geachte heer Smith,

Wat u nog niet had gedaan is letselschade bij een hond. U heeft mij netjes meegenomen in een traject, waarbij de eigenaresse van de tegenpartij het met de situatie niet eens was, maar toch haar verzekering opdracht gaf ons schadeloos te stellen. Chapeau!

B. van Aken, Zoetermeer

Beste mijnheer Smith,

Hartelijk bedankt voor alle hulp het is keurig netjes afgehandeld, zodra het bedrag is overgemaakt laat ik dit aan u weten.
Mijn beoordeling is dan ook 5 sterren.

Met vriendelijke groeten

Mevr. L. Schweig, Spijkenisse

Geachte heer Smith,

Hartelijk dank voor het afhandelen van mijn letselschade kwestie, wat ik niet had verwacht, en de tip over de verjaring van eventuele toekomstige schadevergoeding kunt voorkomen. Professionaliteit waarmee alles afgehandeld is. Totaal 5 sterren*****

Met vriendelijke groet,

Mevr. Hendriks-Kouwenhoven

Geachte heer Smith,

Bedankt voor het afhandelen van mijn zaak ben zeer tevreden de heer Smith is zeer bekwaam!!!
5 sterren geef ik. Nogmaals bedankt voor alles.

Dhr. M. Sietsma, Dordrecht

Ik wil u bedanken voor uw inspanning en advies in deze zaak en ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van uw dienstverlening mocht er weer dergelijke cases zich voordoen.

Dhr. M. Madjidi, Delft

Goede morgen Rienko,

Hartelijk dank voor de professionele afhandeling van mijn letselschade.
Waar mogelijk of nodig zal ik je warm aanbevelen. Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦

Vriendelijke groet

Dhr. P. Dieterman, Muntendam

Geachte heer Rienko,

Dank u wel voor alles wat u voor mij gedaan hebt. Ik ben erg tevreden over de wijze van afwikkeling.
Ik hoop dat ik niet meer op de zaak hoef terugkomen, maar het was goed om te horen dat de regeling met een open eind is.

Met vriendelijke groet,

Mevr. H. Szelag, Bleijswijk

Na een scooterongeval bij mijn zoon is de financiële schadeafhandeling snel opgepakt. Naast schade aan de scooter is ook letselschade geclaimd, terwijl er in eerste instantie geen sprake leek van letsel. Na onenigheid tussen de schade-taxateur en de scooterreparateur (verschil in vaststellen schadebedrag) is ook dit door Infoletselschade opgepakt en uiteindelijk tot tevredenheid opgelost.

Dhr. H. Noort, Pijnacker

Beste heer R. Smith,

Wij gaan akkoord met de letselschade uitkering. Het is een mooie compensatie. Wij sluiten hiermee het onderwerp af. Het heeft lang genoeg geduurd en iedereen moet verder. Dank je wel voor alle inspanning en het gerealiseerde. Wij zijn zeer tevreden. Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦

Met vriendelijke groet,

Mevr. B. van Zanten-Mesker, Honselersdijk

Hartelijk dank voor inspanning zodra het bedrag is overgemaakt zal ik u dat berichten. Verder zal ik de verjaring elk drie stuiten bij de verzekeringsmaatschappij. Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦. Nogmaals dank

Dhr. P. Beekman, Groningen

Beste heer Smith,

Ik stuur u hierbij de getekende stukken terug. Verder willen we u graag bedanken voor alles wat u voor ons heeft gedaan.
Het was meer dan verwacht en dat wordt zeker gewaardeerd. We hopen in iedere geval nooit meer in zo een situatie te belanden en indien dat wel gebeurd weten we u te vinden. Bedankt voor de prettige samenwerking en de professionaliteit waarmee alles afgehandeld is.

Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦. We wensen u allerbeste verder.

Mevr. S. Cehaja, Voorburg

Geachte heer Smith,

Mijn beoordeling is: goed advies en altijd (telefonisch) bereikbaar. Ik geef 4 sterren. ♦♦♦♦.

Dhr. M. Nijman, Santpoort-Noord

Geachte meneer Smith,

Mijn beoordeling is 5 sterren voor de uitstekende afwikkeling van de schade opgelopen door mijn ongeval en het resultaat. Ik ben u hier heel erg dankbaar voor! Nogmaals dank u wel ! Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦.

Met vriendelijke groet,

Mevr. I. Volkerts-Gretna, Hilversum

Geachte heer Smith,

Hartelijk dank voor het afhandelen van mijn letselschade kwestie. Naast de keurige schadeafhandeling, heeft het mij vooral de rust gegeven dat ik nergens naar om hoefde te kijken. Ik had namelijk geen enkel idee hoe ik dat aan had moeten pakken. Totaal 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

J. Heijkoop, Zevenhuizen

Beste meneer Smith,

Dank u wel voor al uw goede werk, ik ben meer dan tevreden. Uw werk maakte het mogelijk dat ik mijn praktijk echt even helemaal los kon laten en aan mijn herstel kon werken, met zeer goede resultaat afgesloten. Ik ga volledig akkoord met de schadevergoeding
Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦.

Mevr. P. van Sabben, Oud-Beijerland

Geachte meneer Smith,

Mijn beoordeling is 5 sterren voor de zeer goede dienstverlening en resultaat. Ik ben u zeer dankbaar hiervoor, nogmaals dank u wel !

Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦

Met vriendelijke groet,

Mevr. JHA Geurts-Hazenberg, Venlo

Ik wil graag meewerken aan de beoordeling. Hierbij mijn waardering. Ik geef u 5 sterren. Bedankt voor de goede zorgen en afhandeling. Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦.

Met vriendelijke groet,

Mevr. A. Kooper, Zoetermeer

Rienko heeft mij heel goed geholpen. Ik was aangereden in mijn auto, de auto was Total loss.
Ik had 3 gebroken ribben. Hij heeft alles geregeld voor mijn letselschade. Hij hield me goed op de hoogte waar we stonden met de tegenpartij en de stappen die hij ondernam! Echt een aanrader! Totaal 5 sterren. ♦♦♦♦♦.

Mevr. C. Stigt, Zoetermeer