Letselschade tips

letselschade slider

letselschade tips

Letselschade tips hopelijk heeft u ze niet nodig. Als u een ongeval overkomt is het niet waarschijnlijk dat u gelijk denkt aan het claimen van letselschade. Wilt u na verloop van tijd met succes uw letselschade claimen dan is het zeer belangrijk dat u vanaf dag één al de juiste keuzes maakt.

letselschade tips

Letselschade tips

Gebruik de onderstaande 10 letselschade tips om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

  1. Bezoek het liefs nog dezelfde dag een arts.
  2. Blijf zolang uw letselschade dossier nog loopt onder medische behandelingen staan.
  3. Erken nooit zelf schuld/aansprakelijkheid. Vul samen met de tegenpartij een schadeformulier in. Maak foto’s van de situatie en noteer adresgegevens/telefoonnummers van getuigen.
  4. Schakel juridische hulp in. Ga na in je eigen familie/vrienden of zij ervaring hebben met een goed bureau.
  5. Vraag bij uw letselschade expert altijd naar zijn kosten. Moet u zijn kosten betalen en/of moet u een deel van uw schadevergoeding afstaan aan uw letselschade expert.
  6. Houd vanaf dag één uw schade bij. Noteer de gemaakte kosten en gereden kilometers.
  7. Onderteken geen medische machtiging van de verzekeraar en accepteer geen schadevergoedingsvoorstel van de verzekeraar en onderteken nooit een zogenaamde vaststellingsovereenkomst die de verzekeraar u toestuurt.
  8. Wees u er van bewust wat u tegen een verzekeraar vertelt.
  9. Als de verzekeraar een huisbezoek wil plannen bij u thuis zorg dan dat uw letselschade expert bij het 1e gesprek aanwezig is.
  10. De ervaren NIVRE REGISTER experts van Infoletselschade staan geheel kosteloos/gratis voor u klaar om u te helpen.

Zie voor meer informatie:

Schadeposten bij letselschade

Gratis juridische hulp bij ongevallen

Kosteloze juridische bijstand

Ons kantoor heeft letselschadespecialisten in dienst met ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten.

Verder verzorgen wij voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Onze kwaliteit van deskundigheid wordt gewaarborgd door lidmaatschappen van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Bovendien vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij komen bij u thuis om in alle rust uw letsel en de financiële gevolgen samen te bespreken.

Wacht niet langer maar neem het RECHT zelf in de hand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een afspraak bij u thuis.