Letselschade advocaat Utrecht

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

Als slachtoffer van letselschade na een bedrijfsongeval, auto-ongeluk of een ander ongeval kunt u zich juridisch laten bijstaan door een letselschade advocaat Utrecht. Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan kost de rechtsbijstand van een letselschade advocaat u niets. Een letselschade advocaat Utrecht handelt alle zaken af rondom uw letselschade zodat u één zorg minder heeft na het ongeval. U kunt uw schadevergoeding ook laten claimen door een letselschade advocaat Utrecht als het ongeval buiten Utrecht heeft plaatsgevonden of wanneer de aansprakelijke een andere woonplaats heeft. Dat maakt voor uw letselschadezaak niet uit.

Kwaliteit dienstverlening

Letselschadebureau Info-Letselschade is aangesloten bij het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts). Bij Info-Letselschade wordt u geholpen door ervaren en deskundige letselschade specialisten.

Schadevergoeding bij letselschade

Schakel altijd een letselschadebureau of letselschade advocaat Utrecht in om een schadevergoeding te claimen voor uw letselschade. Hiermee voorkomt u namelijk dat u minder schadevergoeding ontvangt dan waar u recht op heeft. Ons letselschadebureau zal al uw schadeposten vaststellen en maximale schadevergoeding claimen voor uw letselschade. Voor uw directe kosten kunnen wij al in de eerste week een voorschot vorderen. Een aantal voorbeelden van schadeposten zijn:
• loonderving
• kosten voor huishoudelijke hulp
• kosten voor medische behandelingen en medicijnen
• verlies van no-claim
• aanpassingen van de thuissituatie
• smartengeld