Letselschade advocaat Schiedam

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

Heeft u een letselschade advocaat Schiedam nodig? Helaas komen er in Schiedam ongelukken voor waarbij letselschade wordt opgelopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een aanrijding, een bedrijfsongeval of een ongeval veroorzaakt door dieren. Heeft u dan een letselschade advocaat Schiedam nodig? Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Letselschade advocaat Schiedam of letselschade specialist

Bij letselschade na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding van de gemaakte kosten. In veel gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Zo is bij een bedrijfsongeval meestal de werkgever aansprakelijk en bij een verkeersongeluk is dit de veroorzaker van het ongeluk. Maar hoe start u een juridisch traject op. U kent de “weg” niet. En wat als de aansprakelijke partij of verzekeraar moeilijk gaat doen, ze willen niet betalen. Wat dan!

In een dergelijke situatie is het verstandig om juridische hulp in de schakelen. Dit kan door het inschakelen van een letselbureau of een letselschade advocaat Schiedam. Is het nodig om een advocatenkantoor in te schakelen? U heeft een advocatenkantoor nodig als u een gerechtelijke procedure wilt opstarten. Echter de dienstverlening van uw advocaat is dan niet kosteloos. Het is ook niet nodig om een letselschade advocaat Schiedam in te schakelen. Maar een paar procenten van alle letselschade dossiers komt daadwerkelijk voor de Rechter.

Wat kunt u claimen

De letselschade na een ongeval bestaat uit materiële en immateriële schadeposten. Voorbeelden van materiële letselschade zijn ziektekosten, reiskosten en reparatiekosten van uw voertuig. Naast deze kosten kunt u een vergoeding vragen voor misgelopen inkomsten in de toekomst, doordat u minder kunt werken of misschien volledig arbeidsongeschikt raakt. Voor de immateriële letselschade kan ons letselschadebureau een bedrag aan smartengeld berekenen. Dit is een schadevergoeding voor pijn en verdriet als gevolg van het ongeval.

Hieronder vindt u een overzicht van veelvoorkomende letselschadeposten:
• Het niet meer kunnen werken en daardoor een gemis aan inkomsten.
• Medische kosten. Denkt u alleen al aan het verplichte eigen risico van de zorgverzekeraar.
• Denkt u ook aan de kosten bij een ziekenhuisopname en/of revalidatiecentrum opname.
• Door het opgelopen letsel kunt u niet meer alle voorkomende huishoudelijke schoonmaak klussen verrichten.
• Mogelijk krijgt u te maken met een studie achterstand.
• Door de opgelopen letselschade is het noodzakelijk dat u aanpassingen aan het huis moet maken. Denkt u bijvoorbeeld aan een verhoogd toilet en aanpassingen in de badkamer/keuken.
• Kosten voor verlies van zelfredzaamheid. U kunt niet meer klussen in- en buiten uw woning
• U maakt reiskosten om naar de behandelende artsen te gaan. Bij een bezoek aan het ziekenhuis is er al vaak sprake van betaald parkeren.
• De materiële schade. Denkt u aan de schade aan uw auto, motor, scooter, fiets, kledingschade. Mogelijk is uw telefoon kapot gegaan en/of uw sieraden.
• Smartengeld vergoeding. Smartengeld is een financiële vergoeding voor de door u ondervonden pijn, klachten en beperkingen.