Letselschade advocaat Katwijk

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade advocaat of adviseur te Katwijk

Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk en heeft u letsel opgelopen? Raakte u gewond bij een bedrijfsongeval? Of door een dier? In alle situaties waarin u letselschade lijdt, is het verstandig deskundige hulp in te schakelen. Woont u in Katwijk of omgeving, schakel dan een letselschade advocaat of adviseur te Katwijk in.

Wilt u meer informatie over hulp via het Letselschadebureau Info-Letselschade? Bel ons of laat een bericht achter via ons contactformulier. U bent bij infoletselschade aan het juiste adres.

Schade verhalen met letselschade advocaat of adviseur te Katwijk

Als een ander zoals de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk is, heeft u recht op schadevergoeding. De veroorzaker of zijn verzekeraar moet dan uw schade vergoeden. Daarvoor is van belang dat de aansprakelijkheid wordt vastgesteld. Dat is vaak niet eenvoudig; de discussie met een verzekeraar kan ingewikkeld zijn. Een letselschade advocaat of adviseur te Katwijk heeft de expertise die daarvoor nodig is. Bij Letselschadebureau Info-Letselschade wordt u geholpen door ervaren en deskundige letselschade specialisten. Zij zorgen voor het hele schaderegelingstraject.

Voorschot

Wij onderzoeken wie er aansprakelijk is en stellen de verantwoordelijke partij aansprakelijk. Zodra de aansprakelijkheid is erkend, zorgen we ervoor dat een voorschot op de schadevergoeding wordt betaald. Zodat u de eerste kosten kunt betalen en zich kunt richten op uw herstel. Zo nodig vragen we ook tussentijdse voorschotten.

Schadevergoeding

De schade die u kunt vorderen is te verdelen in materiële en immateriële schade. De immateriële schadevergoeding is een vergoeding voor geleden pijn en verdriet en wordt ook wel smartengeld genoemd. Een letselschade specialist van Info-Letselschade brengt uw volledige schade en de hoogte ervan in kaart, zo nodig met behulp van een medisch adviseur. Materiële schade kan bestaan uit onder andere de volgende posten:
• Medische kosten, zoals het verplichte eigen risico, een opname in een ziekenhuis en/of een revalidatiecentrum en medische behandelingen
• Verlies van inkomsten als u door lichamelijke klachten niet of minder kunt werken
• Schade aan bijvoorbeeld uw auto, telefoon, kleding of andere persoonlijke bezittingen
• Extra collegegeld door het oplopen van studievertraging
• Aanpassingen aan uw woning of auto
• Reiskosten van en naar het ziekenhuis en parkeerkosten
• Kosten voor extra kinderopvang of huishoudelijke hulp

De schadevergoeding kan met een eindregeling worden afgehandeld, zodra u volledig bent hersteld, of zodra er geen wezenlijke veranderingen meer in uw herstel te verwachten zijn.