Letselschade advocaat Dordrecht

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

Als je buiten je schuld om betrokken raakt bij een verkeersongeval dan zit je daar uiteraard niet op te wachten. Als je daar ook nog eens letselschade aan overhoudt dan kun je wel wat hulp gebruiken om je letselschade te verhalen. U bent bij infoletselschade aan het juiste adres.

Onze dienstverlening

Wij staan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ons kantoor heeft letselschadespecialisten in dienst met een ruime praktijkervaring in het begeleiden en afhandelen van een letselschade. Onze letselschade specialisten zijn allen aangesloten bij het Nederlands instituut voor schaderegelaar (NIS) en bij het Nederlands instituut voor letselschade registerexpert (NIVRE). Beide lidmaatschappen waarborgen een hoge standaard van kwaliteit.

Wij zijn geen bureau die alles behandelen vanachter ons bureau. Wij zoeken graag persoonlijk contact. Wij vinden het belangrijk om uw verhaal in een persoonlijke sfeer en omgeving te horen. Neem contact met ons op zodat wij u de mogelijkheden van onze dienstverlening kunnen toelichten. Wij komen, ongeacht waar u woont, bij u thuis.