Letselschade advocaat Den Haag

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

Bij een ongeval ontstaan helaas veel verschillende kostenposten. Deze kosten zijn zowel voor immateriële als materiële schade. Het kan een probleem zijn om deze kosten zelf te moeten betalen. In zulke gevallen kunt u de hulp van een letselschade advocaat of adviseur in Den Haag inschakelen. Wij helpen u graag om een passende vergoeding te krijgen en staan u bij. Het is niet altijd nodig om een letselschade advocaat in Den Haag in te schakelen. Slechts een paar procent van alle letselschadedossiers komt daadwerkelijk voor de rechter. U bent bij ons aan het juiste adres voor een letselschadespecialist.

U bent bij infoletselschade aan het juiste adres.

Schadeposten na ongeval

Bent u het slachtoffer geworden van een ongeval waar u niet aansprakelijk voor bent? U heeft in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding voor materiële en immateriële schade. Een ongeval kan namelijk voor hoge kosten zorgen. Als u lichamelijke klachten heeft, dan zult u bijvoorbeeld medische kosten moeten betalen. Het kan ook zijn dat uw persoonlijke bezittingen gerepareerd of vervangen moeten worden. Wij maken graag een afspraak met u zodat we u kunnen helpen. Belangrijk is dat onze letselschade adviseurs in Den Haag met u over het ongeval komen praten.
Uiteraard berekenen we welke kosten u moest betalen door het ongeval. Op basis van diverse bronnen zoeken wij uit wie aansprakelijk is. De aansprakelijke zal u de schadevergoeding betalen. De vergoeding wordt berekend op basis van uw kosten. In het geval van emotionele schade (zoals verdriet, stress of pijn) kunt u smartengeld ontvangen. Het inhuren van onze letselschade specialisten is volledig kosteloos. Deze kosten worden namelijk ook betaald door de verzekering of aansprakelijke partij. Voor meer informatie over onze manier van werken kunt u de website bekijken.

Een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade zijn:
• smartengeld
• aanpassingen van de thuissituatie
• kosten voor huishoudelijke hulp
• kosten voor medische behandelingen en medicijnen
• loonderving
• verlies van no-claim