Letselschade advocaat Delft

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

Ongelukken kunnen altijd gebeuren. Het voorkomen van ongelukken is vrijwel onmogelijk en daarom is het belangrijk om een ongeval zo goed mogelijk op te lossen. Een letselschade advocaat in Delft kan u helpen bij het gehele juridische proces. Zo kunt u bijvoorbeeld een schadevergoeding krijgen wanneer er u of uw spullen er iets aan hebben overgehouden. Een letselschade advocaat in Delft is lang niet altijd nodig. Slechts een paar procent van de letselschadedossiers komen voor de rechter. Onze letselschade specialisten zorgen ervoor dat u hulp krijgt. Dit zal u een hoop kosten besparen.
Heeft u hulp nodig of wilt u meer weten? Bel of vul ons contactformulier aan de rechterkant in.

U bent bij infoletselschade aan het juiste adres.

Schadeposten na ongeval

Een belangrijk onderdeel van de juridische dienstverlening van ons letselschadebureau is het vaststellen van alle schadeposten van uw letselschade. De uitdaging is om, naast bijvoorbeeld de directe ziektekosten en reiskosten, zo nauwkeurig mogelijk in te schatten welke kosten u in de toekomst nog zult maken als gevolg van het ongeval. Daarnaast moet u ook de indirecte kosten niet vergeten zoals een hulp in de huishouding, opgelopen studievertraging en het annuleren van een sport abonnement.

Een aantal voorbeelden van schadeposten bij letselschade zijn:
• smartengeld
• aanpassingen van de thuissituatie
• kosten voor huishoudelijke hulp
• kosten voor medische behandelingen en medicijnen
• loonderving
• verlies van no-claim