Letselschade advocaat Alblasserdam

Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Letselschade opgelopen

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en bent u op zoek naar een letselschade advocaat Alblasserdam dan is het verstandig om een letselschadebureau of een letselschade advocaat Alblasserdam te zoeken.

Onze medewerkers van Infoletselschade zijn volledig gediplomeerd in letselschadezaken en kunnen u kosteloos bijstaan om uw letselschade te verhalen. Onze dienstverlening is geheel gratis als wij uw letselschade kunnen verhalen op de aansprakelijke tegenpartij/verzekeraar. In de wet is namelijk geregeld dat iemand die letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander zich kan laten bijstaan door een letselschadebureau. De kosten moeten worden betaald door de aansprakelijke verzekeraar. Een letselschade advocatenkantoor kan u vaak niet kosteloos helpen.

Wie zijn wij

Wij zijn een letselschadebureau die uitsluitend is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NIS (Nederlands instituut voor schaderegelaars) en we zijn aangesloten bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) Dit betekent dat wij voldoen aan alle vereiste kwaliteitsniveau en ervaring om u te kunnen bijstaan om uw letselschade te verhalen. Wel een prettig idee dat u een letselschadebureau inschakelt die verstand van zaken heeft.

Bij info-letselschade bent u aan het juiste adres.