Juridisch loket Zoetermeer

Heeft u juridische nodig? Helaas komen er veel verkeersongelukken of bedrijfsongevallen voor waarbij letselschade wordt opgelopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een aanrijding, ongeval veroorzaakt door dieren en/of een bedrijfsongeval. U kunt dan wel juridische hulp gebruiken.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Juridisch loket Zoetermeer

U kunt mogelijk kosteloos juridische hulp bij ongevallen krijgen door een zeer ervaren letselschade kantoor. Ik hoor u zeggen dat kan toch niet. In boek 6:107 Burgerlijk Wetboek is dit in Nederland geregeld. Hieronder staat de letterlijke tekst van het artikel.

Artikel 6:107 Burgerlijk Wetboek

Indien iemand ten gevolge van een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is, lichamelijk of geestelijk letsel oploopt, is die ander behalve tot vergoeding van de schade van de gekwetste zelf, ook verplicht tot vergoeding van de kosten die een derde anders dan krachtens een verzekering ten behoeve van de gekwetste heeft gemaakt en die deze laatste, zo hij ze zelf zou hebben gemaakt, van die ander had kunnen vorderen.

Neem contact met ons op. Samen bespreken wij uw probleem en kijken wij wat voor u de beste juridische mogelijkheden zijn. Wij zijn gespecialiseerd in verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en letselschade veroorzaakt door dieren.

Wie zijn wij

Ons kantoor heeft letselschade specialisten in dienst met zeer ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot bij de verzekeraar, zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten.

Verder verzorgen wij voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de tegenpartij, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Onze kwaliteit van deskundigheid wordt gewaarborgd door lidmaatschappen van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Bovendien vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij komen indien gewenst bij u thuis om in alle rust uw letsel en de financiƫle gevolgen samen te bespreken.

Bij info-letselschade bent u aan het juiste adres.