Juridisch loket Den Haag

Juridisch loket Den Haag. Heeft u juridische nodig? Helaas komen er veel verkeersongelukken of bedrijfsongevallen voor waarbij letselschade wordt opgelopen. Denkt u bijvoorbeeld aan een aanrijding, ongeval veroorzaakt door dieren en/of een bedrijfsongeval. U kunt dan wel juridische hulp gebruiken.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Juridisch loket Den Haag

Heeft u juridische bijstand nodig? Helaas komen er veel verkeersongelukken of bedrijfsongevallen voor waarbij letselschade wordt opgelopen. Dan kunt u wel rechtshulp gebruiken om uw letselschade te verhalen. Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u juridische rechtsbijstand bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

U kunt mogelijk kosteloos juridische hulp bij ongevallen krijgen door een zeer ervaren letselschade kantoor. Ik hoor u zeggen dat kan toch niet. In boek 6:107 Burgerlijk Wetboek is dit in Nederland geregeld. Hieronder staat de letterlijke tekst van het artikel.

Artikel 6:107 Burgerlijk Wetboek

Indien iemand ten gevolge van een gebeurtenis waarvoor een ander aansprakelijk is, lichamelijk of geestelijk letsel oploopt, is die ander behalve tot vergoeding van de schade van de gekwetste zelf, ook verplicht tot vergoeding van de kosten die een derde anders dan krachtens een verzekering ten behoeve van de gekwetste heeft gemaakt en die deze laatste, zo hij ze zelf zou hebben gemaakt, van die ander had kunnen vorderen.

Neem contact met ons op. Samen bespreken wij uw probleem en kijken wij wat voor u de beste juridische mogelijkheden zijn. Wij zijn gespecialiseerd in verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en letselschade veroorzaakt door dieren.

Kwaliteit juridisch loket Den Haag

Onze kwaliteit van rechtsbijstand wordt gewaarborgd door lidmaatschappen van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Bovendien vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij komen, indien gewenst, bij u thuis om in alle rust uw letselschade en de financiële gevolgen daarvan te bespreken. Wij komen altijd, en op afspraak ook buiten de kantooruren, bij u op bezoek. Wel zo makkelijk en prettig.

Maak een afspraak bij u thuis zodat ons kantoor de juridische- en financiële zorgen van u wegneemt. U kunt zich dan volledig richten op uw gezondheid!

Bij info-letselschade bent u aan het juiste adres.