Huisbezoek bij letselschade

letselschade sliderHuisbezoek bij letselschade wat is dat. Bij letselschade na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding van de gemaakte kosten. In veel gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Zo is bij een bedrijfsongeval meestal de werkgever aansprakelijk en bij een verkeersongeluk is dit de veroorzaker van het ongeluk. Maar hoe start u een juridisch traject op. U kent de “weg” niet. En wat als de aansprakelijke partij of verzekeraar moeilijk gaat doen, ze willen niet betalen. Wat dan!

In een dergelijke situatie is het verstandig om juridische hulp in de schakelen. Dit kan door het inschakelen van een letselschade expert. Ons kantoor is al jaren ervaren in de behandeling en begeleiden van mensen die letselschade hebben opgelopen buiten hun schuld om. Onze dienstverlening is gratis. U zult zich waarschijnlijk afvragen hoe dit kan. Leest u dan gerust onze pagina Gratis juridische hulp bij ongevallen.

Heeft u vragen? Bel naar 079 3160566 of vul ons contactformulier in.

Waar gaan wij het over hebben bij het huisbezoek bij letselschade

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Het is prettig om elkaar eens gezien te hebben. De behandeling van letselschade gaat om vertrouwen en een klik hebben met elkaar. Wij plannen dan ook graag een huisbezoek bij letselschade in. Dit gesprek bij u thuis is voor u geheel vrijblijvend en dus kosteloos. Komt u er tijdens de bespreking achter dat u toch liever geen gebruik maakt van onze diensten, dan is dat geen enkel probleem.

huisbezoek bij letselschadeTijdens het gesprek zullen wij  met elkaar praten over:

 1. Wat is er precies gebeurd.
 2. Welke letselschade heeft u opgelopen.
 3. Wat zijn uw klachten en beperkingen.
 4. Welke medische behandeling volgt u.
 5. Hoe gaat het met uw werk en/of opleiding.
 6. Hoe gaat het privé- en in uw woonsituatie.
 7. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk welke kosten heeft u moeten maken en gaat u in de toekomst mogelijk nog maken.

Van ons gesprek maken wij een bezoekrapport. U krijgt altijd een kopie van het rapport. Zo kunt u bekijken of alles wel juist en correct is genoteerd.

De vervolgstappen na het huisbezoek bij letselschade

Besluit u om samen met ons uw letselschade te gaan verhalen, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij zullen dan de volgende stappen ondernemen:

 1. De aansprakelijke partij, werkgever en/of verzekeraar aansprakelijk stellen.
 2. Verzamelen van bewijsmateriaal en het doen van een aansprakelijkheidsonderzoek. Dit door middel van het opvragen van het schadeformulier, opvragen van het politierapport en getuigen zoeken en vragen om een getuigenverklaring. Dit alles om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.
 3. Zodra de aansprakelijkheid is erkend zorgen dat de verzekeraar een 1e betaling aan u doet. Zodat de eerste gemaakte kosten kunnen worden betaald.
 4. Het volgen van het herstel van de door u opgelopen letselschade. Pas wanneer alle (medische) gevolgen van het ongeluk duidelijk zijn, kan het letselschade proces worden afgerond. Dit hoeft helaas niet te betekenen dat u volledig klachtenvrij bent. Het kan zijn dat u blijvende klachten en beperkingen aan het ongeval overhoud.
 5. De hoogte van de vergoeding wordt vastgesteld en ingediend bij de verzekeraar. Er volgt nog een slotbetaling op uw eigen rekeningnummer.

Zie voor meer informatie:

Schadeposten bij letselschade

Kosteloze juridische bijstand

Ons kantoor heeft letselschadespecialisten in dienst met ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten. Verder verzorgen wij voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Onze kwaliteit van deskundigheid wordt gewaarborgd door lidmaatschappen van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Bovendien vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij komen bij u thuis om in alle rust uw letsel en de financiële gevolgen samen te bespreken.

Wacht niet langer maar neem het RECHT zelf in de hand. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een afspraak bij u thuis.

U heeft er verder geen omkijken naar en u kunt zich richten op wat echt belangrijk is namelijk: uw gezondheid.