Huisbezoek bij letselschade

Huisbezoek bij letselschade. Wij komen bij u thuis. Voor ons bent u geen nummer/dossier. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Wij beschikken over een team van letselschade adviseurs en specialisten. Hierdoor kunt u de hulp bij letselschade krijgen die u nodig heeft.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Huisbezoek bij letselschade

Bij letselschade na een ongeval heeft u recht op een schadevergoeding van de gemaakte kosten. In veel gevallen is de aansprakelijkheid wettelijk geregeld. Zo is bij een bedrijfsongeval meestal de werkgever aansprakelijk en bij een verkeersongeluk is dit de veroorzaker van het ongeluk. Maar hoe start u een juridisch traject op. U kent de “weg” niet. En wat als de aansprakelijke partij of verzekeraar moeilijk gaat doen, ze willen niet betalen. Wat dan!

In een dergelijke situatie is het verstandig om juridische hulp in de schakelen. Ons kantoor is al jaren ervaren in de behandeling en begeleiden van mensen die letselschade hebben opgelopen buiten hun schuld om. Onze dienstverlening is veelal kosteloos. Dit komt omdat de verzekeraar van de tegenpartij onze kosten zal voldoen.