Letselschade expert

Letselschade expert

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Rienko Smith, eigenaar van het bedrijf Letselschade Smith BV. Als internet site heb ik www.infoletselschade.nl

Ik ben al sinds 1998 werkzaam in de verzekeringswereld. Mijn kantoor heeft een samenwerkingsverband met www.Jurilex.nl. Dit biedt als voordeel dat als u dossier vastloopt omdat bijvoorbeeld de verzekeraar niet wil betalen of als de aansprakelijkheid wordt afgewezen mijn kantoor het dossier voorlegt aan de huisadvocaat voor het uitbrengen van een dagvaarding.

Mijn motto is “recht hebben is 1, recht krijgen is 2. Indien ik van mening ben dat u onrecht wordt aangedaan zal ik niet twijfelen om gerechtelijke stappen te ondernemen.

Voorstellen

In het jaar 1998 ben ik in de verzekeringswereld ingerold. Gestart als schadebehandelaar om schades te regelen voor klanten waarbij er alleen materiële schades aanwezig was. Daar heb ik de basis geleerd van aansprakelijkheidsrecht.

Vervolgens ben doorgegroeid naar de afdeling letselschade. Daar heb ik vooral geleerd hoe verzekeraars denken en handelen bij letselschades. Tevens besef je hoe belangrijk communicatie is naar je klanten toe.

Als je bij een verzekeraar in dienst bent zit je altijd in tweestrijd. Hoe zorg ik dat het slachtoffer zijn recht krijgt waar hij/zij recht op heeft maar waarbij de verzekeraar (als betalende partij) vaak een ander belang heeft.

In 2009 heb ik bewust de overstap gemaakt naar de belangenbehartigers kant. De keuze om de overstap te maken vanuit de WA-verzekeraar naar letselschade expert was vooral omdat ik me alleen nog wilde richten op het dienstbaar zijn aan het slachtoffer. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie in combinatie met de wet en regelgeving die het verhalen van letselschades mogelijk maakt blijft een uitdaging. In de loop der jaren heb ik verschillende studies/opleidingen gevolgd met als resultaat dat ik mij als NIVRE register-expert heb kunnen inschrijven.

Het bijhouden van je vakkennis is cruciaal om een blijvende gesprekspartner te zijn richting de verzekeraar en om je klanten zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn. Elke zaak is uniek en je moet maatwerk leveren. Dat is de uitdaging die ik elke dag aanga.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Mijn juridische dienstverlening is kosteloos voor u. Dit komt omdat het Nederlandse rechtssysteem dit zo geregeld heeft dat de aansprakelijke partij/verzekeraar naast uw kosten ook de kosten van juridische bijstand dient te vergoeden. Daar is niets geheimzinnigs aan. Laat u niets wijs maken door andere bureaus.

Neemt u contact met mij op dan zal ik samen met u de mogelijkheden bespreken om uw letselschade te verhalen.

Met vriendelijke groet,

 

R. Smith, NIVRE Register expert.

Contact
Klik op mij