gratis juridische hulp bij ongevallen
Gratis juridische hulp bij ongevallen

Gratis juridische hulp bij ongevallen

Gratis juridische hulp bij ongevallen. Bent u betrokken geweest bij een schadegebeurtenis waarbij u letselschade hebt opgelopen dan zit je niet te wachten om de juridische “strijd” met een verzekeraar aan te gaan.

Dit hoeft ook niet. U kunt juridische hulp en advies bij ongevallen krijgen door een ervaren letselschade kantoor. Ik hoor u zeggen dat kan toch niet. In boek 6:107 Burgerlijk Wetboek is dit in Nederland geregeld.

Ons kantoor heeft gespecialiseerde letselschade experts in dienst. Deze staan onder toezicht van het NIVRE letselschade Register Experts. Wel zo prettig om te weten dat onze experts de benodigde kennis en kunde in huis hebben om u met maximaal resultaat te kunnen bijstaan. Ervaar het zelf en neem contact met ons op!

Lees de klanten ervaringen van tevreden klanten.

Maak een afspraak bij u thuis zodat ons kantoor de juridische- en financiële zorgen van u wegneemt.  U kunt zich dan volledig richten op uw herstel / gezondheid.

Letselschade specialisten

Ons kantoor heeft letselschade-specialisten in dienst met ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot bij de verzekeraar zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten.

Verder verzorgen wij voor u het gehele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke schade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Onze kwaliteit van deskundigheid wordt gewaarborgd door lidmaatschappen van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE). Bovendien vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij komen, indien gewenst, bij u thuis om in alle rust uw letselschade en de financiële gevolgen te bespreken. Het maakt ons niet uit waar u woont. Wij komen altijd en op afspraak ook buiten de kantooruren. Wel zo makkelijk en prettig.

Wie zijn wij? Wij zijn Infoletselschade. 

Wij staan voor openheid, eerlijkheid, transparant zijn en strijden voor uw belangen richting de aansprakelijke verzekeraar.

Wij bieden een landelijke dekking aan. Wij komen op bezoek, ongeacht waar u woont.

Zie verder: huisbezoek bij letselschade