Contact
Neem vrijblijvend contact met ons op

Elkaar vertrouwen door de juiste communicatie

Na een aanrijding komt er veel op u af. Het is dan van belang dat u een advocaat / letselschade specialist vindt die van aanpakken weet maar u ook goed op de hoogte brengt en houdt wat hij nu eigenlijk doet. Hoe ziet het letselschade traject met de aansprakelijke verzekeraar eruit. Wij beschikken over een uitgebreid juridische stappenplan zodat het voor u inzichtelijk wordt waar u staat. Wel zo makkelijk en duidelijk.

U heeft er verder geen omkijken naar en u kunt zich richten op wat echt belangrijk is namelijk:              Uw gezondheid.

Neem het RECHT in eigen hand.

Neem het RECHT in eigen hand. Bent u betrokken geweest bij een schadegebeurtenis waarbij u letselschade hebt opgelopen, dan zit u niet te wachten om de juridische “strijd” met een verzekeraar aan te gaan. Dit hoeft ook niet! Neem contact met op met ons kantoor voor een vrijblijvend advies gesprek. Veel klanten zijn u voorgegaan en zijn zeer tevreden.

Ons kantoor heeft letselschadespecialisten in dienst met ruime ervaring als belangenbehartiger van letselschadeslachtoffers. Bij het starten van uw zaak vragen wij direct om een voorschot bij de verzekeraar, zodat u niet met de gemaakte kosten blijft zitten.

Verder verzorgen wij voor u het hele schaderegelingstraject. Dit betekent aansprakelijk stellen van de verzekeraar, vragen om een voorschot en u begeleiden en adviseren bij het medisch traject. En als laatste het berekenen van de uiteindelijke letselschade en deze laten betalen door de verzekeraar.

Ons kantoor heeft een samenwerkingsverband met Jurilex. Dit biedt als voordeel dat als u dossier vastloopt omdat bijvoorbeeld de verzekeraar niet wil betalen of als de aansprakelijkheid wordt afgewezen ons kantoor het dossier voorlegt aan de huisadvocaat voor het uitbrengen van een dagvaarding.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zie ook: Stappenplan bij letselschade