Bedrijfsongeval

Het kan iedereen overkomen: een bedrijfsongeval tijdens het werk. De medische- en financiƫle gevolgen zijn vaak enorm. Denk bijvoorbeeld alleen al aan langdurige arbeidsongeschiktheid. Voor een werknemer betekent dat (gedeeltelijke) doorbetaling, maar als ZZP-er heb je soms geen inkomen meer.

Direct jouw letselschade melden

Maximaal resultaat

Maximaal resultaat

Persoonlijk

Persoonlijk

Geen kosten

Geen kosten

Wie is aansprakelijk bij een bedrijfsongeval?

Bij een bedrijfsongeval is de kans groot dat de werkgever aansprakelijk is. Die moet er namelijk alles aan doen om jou veilig te laten werken. Zo moet de werkgever bijvoorbeeld beschermende kleding en middelen verstrekken en toezien op de naleving van voorzorgsmaatregelen. Alleen bij opzettelijk of roekeloos gedrag van jou als werknemer is de werkgever niet aansprakelijk.

Opvolgen van veiligheidsinstructies

Heeft de werkgever jou goede instructies gegeven? Dan betekent dit niet automatisch dat hij zijn zorgplicht is nagekomen. Hij moet de instructies namelijk geregeld herhalen en erop toezien dat ze worden nageleefd. De aansprakelijkheid van de werkgever gaat ver, maar kent wel grenzen. Alleen een grondige beoordeling kan uitwijzen of de werkgever een ongeval niet heeft kunnen voorkomen.

Gratis juridische hulp bij een bedrijfsongeval

Na een bedrijfsongeval is het belangrijk dat jij je als werknemer of ZZP-er laat bijstaan door een ervaren letselschadespecialist. Ons kantoor begeleidt jou op betrokken wijze bij het verhalen van je persoonlijke schade. Dat kost jou bovendien niets, want de aansprakelijke verzekeraar betaalt de kosten voor de juridische bijstand.

Gratis juridische hulp bij het indienen van een schadeclaim

Ons kantoor verzorgt voor jou het complete schaderegelingstraject. We stellen de verzekeraar aansprakelijk, vragen om een voorschot en begeleiden jou daarnaast bij het medische traject. Ook berekenen wij de uiteindelijke schade en laten we deze vergoeden door de verzekeraar. Laat je gratis door ons adviseren over letselschade door een verkeersongeval.

Letselschade melden

Wat zeggen onze klanten?

Geachte heer Smith,

Hartelijk dank voor het afhandelen van mijn letselschade kwestie. Naast de keurige schadeafhandeling, heeft het mij vooral de rust gegeven dat ik nergens naar om hoefde te kijken. Ik had namelijk geen enkel idee hoe ik dat aan had moeten pakken. Totaal 5 sterren.

Met vriendelijke groet,

J. Heijkoop, Zevenhuizen

U heeft mij heel goed geholpen en ook goed op de hoogte gehouden tussendoor.
Het resultaat is beter dan verwacht! Heel erg bedacht voor uw hulp. Ik geef 5 sterren.

Mevr. M. Jansen-Schoonhoven, Groningen

Geachte heer Smith,

Wat u nog niet had gedaan is letselschade bij een hond. U heeft mij netjes meegenomen in een traject, waarbij de eigenaresse van de tegenpartij het met de situatie niet eens was, maar toch haar verzekering opdracht gaf ons schadeloos te stellen. Chapeau!

B. van Aken, Zoetermeer

Onze werkwijze

Wij staan voor persoonlijk contact. Nee, niet alleen contact via de e-mail en telefonisch. Wij gaan direct voor u aan de slag met een overzichtelijk stappenplan:

1. Thuisbezoek

1. Thuisbezoek

Een bezoek afspraak maken bij u thuis. Het is prettig om elkaar eens gezien te hebben. De behandeling van letselschade gaat om vertrouwen en een klik hebben in elkaar.

2. Onderzoek

2. Onderzoek

Verzamelen van bewijsmateriaal en het doen van een aansprakelijkheidsonderzoek. Dit alles om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.

3. Aansprakelijk stellen

3. Aansprakelijk stellen

De aansprakelijke partij, werkgever en/of verzekeraar aansprakelijk stellen.

4. Eerste betaling

4. Eerste betaling

Zodra de aansprakelijkheid is erkend is het zorg dat de verzekeraar een 1e betaling aan u doet zodat de eerste gemaakte kosten kunnen worden betaald.

5. Volgen herstel

5. Volgen herstel

Het volgen van het herstel van de door u opgelopen letselschade. Pas wanneer alle (medische) gevolgen van het ongeval duidelijk zijn, kan het letselschade proces worden afgerond.

6. Uitbetaling

6. Uitbetaling

De betaling van uw letselschade wordt betaald op uw eigen rekeningnummer. Wel zo makkelijk.

Neem direct contact op